+31 (0) 35 5393939 Horeca@singerlaren.nl
Reserveren

Welkom!

Welkom!

Eten & drinken bij Singer Laren

Voor of na je museumbezoek lunchen? Of een lekkere kop koffie of thee met een heerlijk stuk huisgemaakte taart? Onze chef Annakee Sevenster staat met haar team voor je klaar. In ons museumrestaurant wordt alles vers bereid en huisgemaakt! Kom genieten in ons restaurant en wees verzekerd van een fijne plek. Je kunt een tafel reserveren van dinsdag tot en met zondag tot en met 8 personen.

 

Met een groep

Kom je met een groep? Dan kan je speciale arrangementen boeken. Zo is er de mogelijkheid om een exclusief ruimte te huren voor een lunch of diner met uitzicht op onze prachtige beeldentuin. Maak je bezoek compleet met een bezoek aan het museum met rondleiding of onze beeldentuin. Wilt u liever een creatieve workshop bij ons volgen? Dat kan ook. Klik hier voor alle mogelijkheden of neem direct contact op met één van onze medewerkers:

Direct contact: 035 5393932

Organiseer je een zakelijk evenement? Singer Laren is een prachtige locatie voor een congres, vergadering of bijeenkomst. Meer informatie

Theaterdiner

Speciaal voor bezoekers van een aantal geselecteerde theatervoorstellingen openen wij het Singer restaurant om à la carte te dineren. Zo heeft u de mogelijkheid om voorafgaand aan de voorstelling te genieten van een smakelijk diner gemaakt door onze chef Annakee Sevenster. Meer informatie.

Met kids

Vier je verjaardag bij Singer Laren! Speciaal voor jonge kunstliefhebbers hebben wij onze kinderarrangementen. Geniet van bijvoorbeeld een echte kinder high tea of smul na je museumbezoek van het kinderfeest arrangement!

Praktische informatie

De horeca van Singer Laren is geopend op:

Dinsdag t/m zondag van 09.30 uur – 17.30 uur.

Data theaterdiner seizoen 2023 / 2024

  • 1-9-15 en 21 december 2023
  • 5 en 12 januari 2024
  • 2 februari 2024
  • 15 en 28 maart 2024
  • 3 en 19 april 2024

Voorstellingen en theaterdiner dient u apart te boeken. Agenda voorstellingen theater

 

 

 

Voel je thuis bij Singer Laren