+31 (0) 35 5393943 Horeca@singerlaren.nl
Reserveren

Events

Theaterdiners

Het theaterseizoen is weer begonnen! Singer Laren biedt u graag een complete avond uit. Bij een aantal van onze voorstellingen bent u van harte welkom om voorafgaand aan de voorstelling bij ons te komen eten. Sommige voorstellingen worden vooraf gegaan door een bijzonder theaterdiner in villa De Wilde Zwanen of de kas, bij andere voorstellingen heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een lekkere snelle Singer (vega) burger.

Klik hier voor een overzicht van onze voorstellingen

VRIJ 17 juni, VRIJ 1 juli, VRIJ 15 juli, VRIJ 29 juli, VRIJ 12 aug, VRIJ 26 aug.

Singer Zomer Soirées

Na het enorme succes van vorig jaar keren deze zomer de Singer Soirees terug. Sfeervolle vrijdagavonden in de Singer tuin bestaande uit een overheerlijk 4 gangen diner van de chef met passende wijnen en een verrassende muzikale live performance geïnspireerd op de indrukwekkende tentoonstelling Théo van Rijsselberghe. Schilder van de Zon. Uiteraard ontbreekt ook een bezoek aan de tentoonstelling niet. Dompel je onder in al het fijns dat Singer Laren te bieden heeft en geniet van de combinatie van heerlijk eten, een prachtige locatie en de verrassende culturele omlijsting op deze bijzondere avonden. Reserveer snel, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Prijs gehele avond inclusief dranken: € 95,- per persoon

TIJD: Ontvangst vanaf 17.30 uur

KLIK HIER OM TE BOEKEN

Singer Swinging Sundays

Iedere eerste zondag van de maand organiseren wij de Singer Swinging Sunday! Dat betekent Jazz in villa ‘De Wilde Zwanen’ onder het genot van een drankje, bitterballen, een knapperend haardvuur en een beetje geroezemoes op de achtergrond; de ideale zondagmiddag. De programmering wordt verzorgd door de Keep an Eye Foundation om jong jazztalent een podium te bieden.

 

KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN DATA

Singer Specials

Reserveer niet alleen een tafel maar boek meteen een special!

Geniet bijvoorbeeld van een lekkere Singer Special Lunch.

 

 

 

KLIK HIER VOOR HET COMPLETE SPECIALOVERZICHT