+31 (0) 35 5393943 Horeca@singerlaren.nl
Reserveren

Singer To Go

Singer Laren heeft verschillende puzzeltochten waarbij u kunt genieten van de prachtige omgeving van Laren.

Autopuzzeltocht

Waar woonden kunstenaars als Anton Mauve en Jan Sluijters? Wat is dat toch met schilders en schapen? En wist u dat Laren en Blaricum de plekken zijn waar Mondriaan zijn eerste werken maakte?

Stap in de auto en ga samen op kunstreis met de Singer Laren autopuzzeltocht! U start bij Singer, ontdekt de sporen van de kunstenaars en krijgt verrassende vragen en opdrachten. Ieder heeft een rol, de bestuurder rijdt en luistert, terwijl de bijrijder navigeert en de weetjes en vragen voorleest. Samen beantwoordt u 15 opdrachten. Kinderen op de achterbank kunnen de autobingo spelen. Weten zij de locaties van de 16 foto’s te vinden?

De route van bijna 70 km, gaat door Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Bussum, Kortenhoef en Hilversum.

Autopuzzeltocht                                       € 19,50

Bestel hier de puzzeltocht

Wanneer u de autopuzzeltocht bestelt, dan ontvangt u na betaling een bevestiging met daarin een link naar een digitaal bestand van de autopuzzeltocht. U kunt de tocht zelf printen en gaan rijden wanneer u wilt.

 

Fietspuzzeltocht

Door het waanzinnig succes van de autopuzzeltocht is er op veler verzoek nu ook de Singer Laren fietspuzzeltocht. Waar woonden kunstenaars als Anton Mauve en Lou Loeber? Wat is dat toch met schilders en schapen? En wist u dat Laren en Blaricum dé plekken zijn waar Mondriaan zijn eerste abstracte werken maakte?

Stap op de fiets en ga aan de hand van een door Singer Laren samengesteld routeboekje* op pad. U start bij Singer Laren en u ontdekt de sporen van kunstenaars in Laren en Blaricum en krijgt verrassende weetjes en opdrachten. Samen beantwoordt u acht opdrachten.

De route van bijna 20 km duurt, door het puzzelen, ongeveer 2 uur.

Bestel hier de fietspuzzeltocht

Fietspuzzeltocht € 5,- (digitaal, zelf uit te printen fietspuzzeltocht)

* Routeboekje: de weetjes en opdrachten van de fietspuzzeltocht komen voort uit de autopuzzeltocht. Dus er kan sprake zijn van een overlap als u de autopuzzeltocht al gereden heeft.

 

Kortom, een ideaal, sportief en leerzaam uitje door de prachtige kunstenaarsdorpen Laren en Blaricum.