+31 (0) 35 5393943 Horeca@singerlaren.nl
Reserveren

Theater arrangementen

Een complete avond uit

Singer Laren biedt u graag een complete avond uit. Bij een aantal geselecteerde theatervoorstellingen bieden wij een passende culinaire optie. Sommige voorstellingen worden vooraf gegaan door een bijzonder theaterdiner in villa De Wilde Zwanen of de winterkas, bij andere voorstellingen heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een lekkere snelle plateservice.

Agenda

Singer 3-gangendiner

Bij het boeken van een aantal geselecteerde voorstellingen kunt u een overheerlijk 3-gangen diner, met uiteraard ook een vegetarische optie, boeken. U bestelt het 3-gangen diner voor € 39,00 incl. koffie/excl. dranken.

 

Singer Risotto

Wilt u zich niet hoeven haasten om op tijd te zijn voor de voorstelling? Bij een aantal geselecteerde voorstelling kunt u van tevoren genieten van een heerlijke risotto in Singer Laren zelf! Wij serveren een risotto met venkel, citroen en doperwt. Op de avond zelf kunt u kiezen voor de optie met pecorino, met zalm of met varkenssaucijs. Vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom. De kosten zijn, inclusief een drankje, €19,50 per persoon.

Wanneer u online uw theaterkaartje boekt verschijnt bij bepaalde voorstellingen vanzelf de optie tot het bijboeken van de ‘Plateservice’.

De Tiffany Tafel

Gaat u alleen naar een theatervoorstelling en wilt u graag andere mensen ontmoeten? Schuif dan, bij een aantal geselecteerde voorstellingen, aan bij De Tiffany Tafel: de ontmoetingsplek om samen naar een voorstelling te gaan.

U wordt om 18.00 uur in Villa De Wilde Zwanen verwelkomd door een gastvrouw/heer om daarna samen met andere gasten te genieten van een overheerlijk diner.